Греко-Католицька Церква у системі етнічних відносин у Галичині - Федик, Лідія (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2015)
Розглядається місце Греко-католицької церкви у міжнаціональній взаємодії Галичини міжвоєнного періоду. Національні відносини розглядаються у політичній, економічній та культурній площинах з врахуванням особливостей конфесійної структури населення краю.