Роль Митрополита Андрея Шептицького у збереженні сакральної спадщини Галичини - Руско, Надія (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2015)
У статті проаналізовано роль митрополита Андрея Шептицького у збереженні сакральної спадщини Галичини, а також визначні іконописні роботи галицьких іконописців, з’ясовано тенденції розвитку галицької ікони наприкінці ХІХ- на початку ХХ століття.