Постать отця Мелетія Недільського в історії Галичини кінця XIX – поч. XX ст. - Флис, Світлана (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2018)
У статті висвітлено основні аспекти душпастирської, сусупільно-політичної й культурно-просвітницької діяльності о. Мелетія Недільського, довголітнього пароха с. Яблуниці Надвірнянського повіту.