Передмова до видання - редакції, Від (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2020)
Запропонований черговий випуск (№ 14) наукового журналу «Науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого «Добрий Пастир». Богослов’я. Філософія. Історія» містить наукові дослідження з канонічного права, літургійного богослов’я, біблійного богослов’я, морального богослов’я, християнської педагогіки, релігієзнавства та історії Церкви в Україні, а також хроніку наукового життя.