"Фестиваль рівності" 2016 р. у Львові: перебіг, громадський резонанс, наслідки - Єгрешій, Олег; Димова, Оксана (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2021)
У статті автор розкриває перебіг подій навколо проведення у Львові впродовж 19-20 березня 2016 р. так званого «Фестивалю рівності», який намагалися організувати представники ЛГБТ-спільнот. З’ясовуються причини зриву фестивалю праворадикальними угрупованнями, визначається громадський резонанс події як у вітчизняному так і в європейському суспільних просторах.