Суспільно-соціальний та богословський зміст поняття любові у творчості Бенедикта XVI - Савчук, Олег (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2012)
У статті аналізується богословсько-соціальний вимір любові у сучасній католицькій теології на приклад творчості Бенедикта XVI.