Владика Павло Василик: спроба портрета релігійного діяча - Микитин, Андрій (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2015)
У статті автор здійснює спробу розкрити портрет релігійного діяча – Павла Василика. Особливу увагу вділено Павлові Василику як владиці Коломийсько-Чернівецької єпархії.