Ідеї Андрея Шептицького в історичних реаліях Станиславова та Івано-Франківщини в ХІХ-ХХ століттях - Геник, Любов (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2015)
В статті розкрито вплив діяльності (в тому числі візитацій) та ідей Станіславівського єпископа, а згодом Галицького митрополита Андрея Шептицького на життя Станіславівської, а згодом Івано-Франківської єпархїі в ХІХ-ХХ століттях.