Проблема справедливості в Пастирських посланнях Митрополита Андрея Шептицького. - Сабадуха, Марина (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2015)
У статті досліджено проблему справедливості в Пастирських посланнях Митрополита Андрея Шептицького, а саме «До руської інтелігенції», «О квестії соціальній». Проаналізовано погляди Митрополита на проблему справедливості з позиції моралі, совісті, Закону Божого та природних прав людини. Доведено, що істинна справедливість має будуватися на законах моралі та совісті.