Позиція християнських церков та релігійних організацій щодо етнічних взаємин у Галичині (1919–1930 рр.) - Федик, Лідія (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2017)
Розглядається місце християнських церков Галичини у системі етнічних відносин. Досліджується вплив національного складника на характер міжцерковних відносин.