Регіональна наукова конференція «Богословська і громадсько-культурна діяльність блаженного священномученика Симеона Лукача» (Івано-Франківськ – Старуня Богородчанського району Івано-Франківської області, 27 червня 2019 року) - Козінчук, Віталій; Білоус, Олег (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2020)
Івано-Франківська академія Івана Золотоустого виступила співорганізатором регіональної наукової конференції «Богословська і громадсько-культурна діяльність блаженного священномученика Симеона Лукача». Конференція відбулася 27 червня 2019 року в селі Старуні Богородчанського району Івано-Франківської області. Від імені ректора Академії митрофорного протоієрея, доктора Олександра Левицького учасників конференції привітав проректор з наукової роботи Олег Білоус. З науковими доповідями виступили представники Академії: завідувач кафедри богослов’я Василь Гоголь, доцент кафедри богослов’я Віталій Козінчук, доценти кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Олег Білоус, Андрея Маслій та Олег Савчук.