"Historia est magistra vitae", або Штрихи до історичного портрета галицькоукраїнського поміщика Антіна Кнігиницького - Єгрешій, Олег (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2010)
Предметом нашого наукового зацікавлення стала громадська і просвітницька діяльність українського землевласника, поміщика (дідича) Антіна Кнігиницького, який проживав у селі Грабовець, що на Богородчанщині.