Безпека в медичному середовищі - Василюк, Наталія (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2021)
В статті висвітлено основні питання взаємовідносин в середовищі «медичний працівник - пацієнт» та показано фактори небезпеки, які можуть впливати на стан здоров’я пацієта або медичного працівника . Розглянуто основні чинники, які найчастіше загрожують особам в даному комунікативному полі.