П’ять порад успіху від Блаженнішого Святослава Шевчука та їх науковий аспект - Чорненко, Андрій; Нагорняк, Нестор (Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія, 2022)
У статті здійснено дослідження наукової думки, Предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви, Святослава Шевчука, який дає поради успіху для молоді.